Repatriere din Marea Britanie – Asistență funerară în UK

mai 7, 2024 | Despre Funerals LTD, Repatrieri

A pierde pe cineva drag este o experiență foarte dureroasă, iar atunci când decesul survine în străinătate, complexitatea procedurilor de repatriere a persoanelor decedate poate amplifica și mai mult această greutate. Funerals LTD este aici pentru a vă oferi sprijinul necesar pentru a-i aduce acasă pe cei dragi cu compasiune, empatie și profesionalism.

Ce trebuie să știți despre formalitățile de deces din UK

Atunci când se confruntă cu un deces în afara țării, familia îndurerată are nevoie de sprijin și îndrumare într-un moment atât de dificil. Funerals LTD vă poate oferi asistență de deces în Londra, asigurându-se că toate formalitățile procesului de repatriere a persoanelor decedate sunt gestionate cu profesionalism și demnitate.

funerals ltd formalities

Formalități de urmat la decesul unui român în Marea Britanie:

 1. Anunțarea decesului: Primul pas pe care îl va face Funerals LTD este contactarea Biroului de Stat Civil (General Register Office – GRO) din Marea Britanie pentru a înregistra decesul. Aici veți obține certificatul de deces (Death Certificate), un document esențial pentru repatrierea trupului.
 2. Certificatul de deces: Certificatul de deces conține informații importante despre decedat, cum ar fi data și locul decesului, cauza decesului și datele personale. Este esențial să obțineți mai multe exemplare ale acestui document pentru a le utiliza în procedurile ulterioare ale repatrierii persoanelor decedate.
 3. Pașaportul decedatului: Pașaportul valabil al decedatului va fi necesar pentru organizarea transportului funerar internațional.
 4. Acte medicale: În funcție de circumstanțele decesului, pot fi necesare documente medicale suplimentare, cum ar fi certificatul de deces medical, raportul post-mortem sau alte documente relevante. Funerals LTD vă va ajuta să obțineți toate documentele necesare pentru repatriere.
 5. Autorizație de transport: O autorizație specială de transport (Body Removal Permission) este necesară de la autoritățile britanice pentru a permite transportul funerar internațional.
 6. Aprobarea transportului în România: Pentru transportul funerar al trupului pe teritoriul României, va fi necesară o aprobare din partea Ambasadei României din Marea Britanie.
 7. Servicii funerare: Funerals LTD oferă servicii funerare internaționale rapide și de încredere. Echipa noastră se poate ocupa atât de aranjamentele funerare, cât și de  igienizarea trupului pentru transportul funerar internațional.

Servicii funerare de încredere în UK

Atunci când decesul unei persoane iubite se petrece în afara țării, durerea și confuzia pot fi amplificate de complexitatea procedurilor funerare, de barierele lingvistice și culturale și de lipsa de cunoștințe cu privire la legislația specifică fiecărei țări.
Funerals LTD este o companie de încredere, care oferă servicii funerare internaționale complete și personalizate în UK, fiind specializată în a sprijini familiile din diaspora în momentele dificile. Echipa noastră experimentată și empatică vă va ghida cu atenție prin toate etapele procesului funerar de repatriere a persoanelor decedate, oferindu-vă asistență funerară totală, respect și compasiune.

De ce să alegeți Funerals LTD pentru servicii funerare internaționale în UK?

 • Companie românească de încredere: Suntem o companie care oferă servicii funerare internaționale condusă de români, cu o echipă experimentată și vorbitoare de limba română.
 • Servicii de repatriere funerară complete și personalizate: Oferim o gamă largă de servicii funerare adaptate nevoilor și preferințelor fiecărei familii.
 • Empatie și respect: Fiecare client Funerals LTD este tratat cu empatie și respect în această perioadă dificilă.
 • Comunicare transparentă: Veți primi o ofertă clară și detaliată cu privire la costurile repatrierii persoanei decedate.
 • Asistență 24/7: Echipa Funerals LTD este disponibilă non-stop pentru a vă oferi sprijin și a vă răspunde la orice întrebări

Serviciile noastre funerare internaționale includ:

* Ajutor cu documentele: Vă ajutăm să obțineți toate documentele necesare pentru repatrierea persoanelor decedate din UK în România, inclusiv traducerile certificate.

* Transport funerar internațional: Organizăm transportul funerar al trupului din UK în România, pe cale rutieră sau aeriană, în funcție de preferințele dumneavoastră și circumstanțele decesului.

* Pregătirea trupului: Ne ocupăm de pregătirea trupului pentru transport internațional, inclusiv îmbălsămarea și conservarea necesare.

* Organizarea ceremoniei: Vă sprijinim în organizarea unei ceremonii de înmormântare sau incinerare demnă și plină de respect, conform tradițiilor și dorințelor dumneavoastră.

* Sprijin emoțional: Echipa noastră experimentată vă oferă sprijin emoțional și psihologic pe tot parcursul procesului de repatriere a persoanelor decedate.

Funerals LTD este alături dumneavoastră în momentele dificile. Vă vom ghida cu profesionalism și demnitate față de memoria persoanei dragi prin toate etapele procesului funerar, asigurându-vă o ceremonie demnă și o experiență de repatriere lipsită de griji.

0 Comments

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =