Documentele necesare pentru repatrierea persoanelor decedate

iul. 4, 2024 | Ghid, Despre Funerals LTD

Decesul unei persoane dragi este una dintre cele mai dureroase experiențe pe care le poate trăi un om. În aceste clipe, când tristețea și suferința ne copleșesc, este important să avem alături o echipă de profesioniști, care să ne ofere liniștea că documentele necesare repatrierii sunt gestionate cu atenție și respect. Funerals LTD înțelege povara acestor momente și este alături de dumneavoastră cu o gamă completă de servicii funerare internaționale, adaptate nevoilor fiecărei familii care ne contactează.

Istoria și valorile Funerals LTD

Compania Funerals LTD a fost fondată acum 25 de ani, la Londra, având la bază valori precum demnitatea și respectul față de cei care nu mai sunt printre noi. Cu o reputație remarcabilă în domeniul serviciilor funerare internaționale, Funerals LTD s-a axat de-a lungul anilor pe a oferi familiilor îndoliate liniștea de care au nevoie în unele dintre cele mai sumbre momente din viața lor, prin gestionarea cu grijă și compasiune a tuturor formalităților de repatriere a persoanelor decedate. Cu o experiență vastă în obținerea documentelor de repatriere și cu capacitatea de a răspunde prompt și eficient fiecărei cerințe, suntem onorați să știm că ați avut încredere în Funerals LTD pentru a vă alina durerea în clipele de grea încercare.

Formalități legale pentru repatrierea persoanelor decedate

Funerals LTD vă înțelege dorința de a ști că ați făcut cea mai potrivită alegere, iar transportul funerar internațional decurge cu cel mai profund respect față de memoria persoanei dragi. Procesul de repatriere a peroanelor decedate este un proces complex, care se supune unor serii de documente și proceduri legale specifice.

Funerals LTD este aici pentru a se ocupa de fiecare pas al procesului obținerii documentelor necesare pentru repatriere. Funerals LTD își asumă responsabilitatea de a asigura că toate formalitățile sunt îndeplinite cu promptitudine și profesionalism.

funeralsltd blog images 2
 1. Certificatul de deces emis de autoritățile locale din țara în care a avut loc decesul:
  • Funerals LTD colaborează cu autoritățile locale pentru a obține rapid certificatul de deces. Funerals LTD se asigură că toate detaliile sunt înregistrate corect și că documentul este complet și valid pentru utilizarea acestuia în cadrul procedurilor de repatriere a persoanelor decedate.
 2. Aprobările necesare de la Consulatul sau Ambasada României:
  • Funerals LTD se ocupă de toate interacțiunile cu consulatele și ambasadele, pregătind și depunând toate cererile necesare pentru aprobările de repatriere. Funerals LTD se asigură că procesul este accelerat și că toate permisiunile sunt obținute fără întârzieri.
 3. Actele de identitate ale persoanei decedate și ale solicitantului:
  • Funerals LTD vă oferă sprijin în a organiza toate documentele necesare. Funerals LTD verifică cu atenție toate actele, pentru a ne asigura că sunt complete și corecte, evitând astfel orice complicații în procesul de repatriere a persoanelor decedate.
 4. Certificat de îmbălsămare, dacă este necesar:
  • Funerals LTD facilitează obțunerea certificatului de îmbălsămare sau adeverinței sanitare, garantând că toate cerințele sanitare sunt respectate.
 5. Adeverință de înhumare sau incinerare:
  • Funerals LTD vă oferă asistență funerară în obținerea adeverinței de înhumare sau a celei de incinerare, în funcție de dorințele familiei și reglementările locale. Ne asigurăm că toate formalitățile repatrierii decedaților sunt îndeplinite pentru a putea continua procesul fără întârzieri.
 6. Documente necesare pentru transportul funerar internațional:
  • Funerals LTD se ocupă de toate detaliile logistice și administrative legate de transportul funerar internațional. Funerals LTD se asigură că toate documentele necesare pentru transportul sicriului sau urnei cu cenușă sunt pregătite, facilitând un transport funerar internațional legal și lipsit de probleme.

0 Comments

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − five =