Cum puteți obține ajutorul de deces pentru a acoperi o parte din costurile repatrierii persoanelor decedate

iun. 20, 2024 | Ghid, Despre Funerals LTD

Gândul că cel drag nu își va găsi odihna alături de cei apropiați reprezintă o durere de nedescris, o rană care nu pare că se va vindeca vreodată. Funerals LTD vă este alături nu doar cu servicii complete de repatriere a persoanelor decedate, ci și cu sprijin în obținerea ajutorului de deces, o mână întinsă într-un moment de grea încercare. Funerals LTD înțelege că povara provocată de costurile repatrierii poate fi copleșitoare, adăugându-se la durerea sufletească deja insuportabilă. Funerals LTD a creat acest ghid pentru a vă ajuta să navigați prin labirintul birocratic și să accesați sprijinul financiar de care aveți nevoie pentru a aduce acasă pe cel drag. Vom parcurge împreună atât pașii importanți ai procesului de repatriere a persoanelor a decedate, cât și cum vă putem sprijini în a obține ajutorul de înmormântare, oferindu-vă informații clare și concise, astfel încât să puteți onora memoria celui drag fără să fiți împovărați de costurile repatrierii.

Funerals LTD – sprijin pentru obținerea documentelor necesare repatrierii decedaților

În mijlocul acestei furtuni de emoții, serviciile de repatriere Funerals LTD vă oferă un refugiu. Ne asumăm noi povara formalităților legale ale repatrierii funerare, eliberându-vă de această grijă apăsătoare. Echipa Funerals LTD, formată din profesioniști cu o experiență îndelungată în transportul funerar internațional, va gestiona cu discreție și respect toate demersurile necesare, asigurând o repatriere funerară demnă și legală.

ajutor deces
 • Sprijin în obținerea tuturor documentelor necesare repatrierii: Știm că gândul de a obține certificatul de deces, pașaportul mortuar și alte autorizații specifice repatrierii persoanelor decedate vă poate îngreuna situația în aceste momente de durere. Echipa Funerals LTD, specializată în servicii funerare internaționale, vă va ghida cu blândețe și înțelegere prin acest proces complex, preluând povara birocrației de pe umerii dumneavoastră.
 • Explicații pas cu pas: Funerals LTD vă va oferi informații clare și concise despre fiecare pas al procesului de repatriere a persoanelor decedate. Vă vom explica procedurile de repatriere a decedaților, vă vom ajuta să completați formularele necesare și vă vom răspunde la toate întrebările, astfel încât să puteți înțelege și naviga cu ușurință prin acest labirint birocratic.
 • Servicii de repatriere complete: Indiferent dacă este vorba de repatriere în România sau în alte țări, Funerals LTD vă oferă servicii funerare internaționale complete, adaptate nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Funerals LTD se ocupă de toate aspectele legate de transportul funerar internațional, asigurând o repatriere demnă și lipsită de stres.
 • Echipă de profesioniști cu experiență vastă: Echipa Funerals LTD este formată din profesioniști cu experiență vastă în transportul funerar internațional, specializați în repatrierea persoanelor decedate din orice colț al lumii. La Funerals LTD, ne bazăm pe expertiza și cunoștințele noastre pentru a vă oferi cele mai bune servicii funerare internaționale.
 • Transport decedați în condiții de maximă siguranță și respect: Funerals LTD se angajează să asigure transportul decedaților în condiții de maximă siguranță și respect. Înțelegem că fiecare repatriere este unică, motiv pentru care Funerals LTD tratează fiecare caz cu respectul pe care îl meritați.

Ajutorul de înmormântare – Funerals LTD vă susține în a obține actele necesare

Decesul unei persoane dragi este o experiență sfâșietoare, iar când aceasta survine pe meleaguri străine, grija repatrierii funerare și povara financiară aferentă sunt greu de suportat. Funerals LTD înțelege că familiile îndoliate au nevoie de sprijin și înțelegere, nu de birocrație și griji financiare.

Funerals LTD este alături de dumneavoastră, oferindu-vă servicii funerare internaționale complete, dar și informații esențiale despre ajutorul de înmormântare în România. Acest sprijin financiar, oferit de Statul Român, poate acoperi o parte din costurile repatrierii și ale înmormântării, aducându-vă o mică alinare.

funeralsltd doves fly

Cine poate beneficia de ajutorul de înmormântare în România?

Funerals Ltd oferă asistență în obținerea ajutorului de deces, care se achită asiguratului sau pensionarului al cărui membru de familie a decedat. În sensul legii, membri de familie pot fi:

 • Proprii copii, copiii adoptați, copiii aflați în plasament familial sau cei încredințați spre creștere și educare familiei, în vârstă de până la 18 ani sau, dacă își continuă studiile, până la terminarea acestora, fără a depăși vârsta de 26 de ani, pot beneficia de sprijinul oferit de Funerals LTD în vederea obținerii ajutorului de înmormântare.
 • Copiii indiferent de vârstă, aflați în întreținere, dacă au devenit inapți de muncă din cauza stării de sănătate înainte de împlinirea vârstei de 18 ani, respectiv 26 de ani, sunt considerați membri de familie conform legii. Înțelegem că neprevăzutul poate apărea în cele mai dificile momente, așa că Funerals LTD, cu o echipă formată din profesioniști desăvârșiți, care pun accent pe o abordare care are în prim-plan umanitatea și demnitatea familiilor îndoliate, oferă servicii de asistență funerară non-stop.
 • Părinții și bunicii oricăruia dintre soți pot apela cu încredere la serviciile de asistență funerară oferite de Funerals LTD pentru a primi sfaturi legate de cum pot beneficia de ajutorul de deces.

Cum vă poate ajuta Funerals LTD?

Echipa noastră de profesioniști, specializată în servicii funerare internaționale, vă va ghida cu empatie și calm prin întregul proces de repatriere a persoanelor decedate și obținere a ajutorului de înmormântare:

 • Funerals LTD vă va ajuta să înțelegeți și să îndepliniți condițiile de eligibilitate.
 • Funerals LTD vă va sprijini pe tot parcursul procesului de repatriere a persoanelor decedate, oferindu-vă ajutor în a completa și depune actele necesare pentru a intra în posesia ajutorului de înmormântare în cel mai scurt timp posibil (cerere, certificat de deces, acte de stare civilă, dovada cheltuielilor de înmormântare, etc.).
 • Serviciile Funerare Funerals LTD includ, pe lângă asistența funerară cu privire la obținerea ajutorului de înmormântare, și o gamă completă de servicii de repatriere a persoanelor decedate. Echipa noastră experimentată vă poate ajuta cu toate formalitățile necesare repatrierii, de la obținerea documentelor și organizarea transportului funerar internațional până la pregătirea ceremoniei funerare. Funerals LTD este alături de dumneavoastră cu compasiune și profesionalism, pentru a vă ajuta să treceți prin această perioadă dificilă.
funeralsltd here to help 1

Funerals LTD este aici pentru a vă sprijini prin serviciile de asistență funerară și repatriere a persoanelor decedate, asigurându-se că fiecare detaliu legat de documentele de repatriere este tratat cu atenție. Funerals LTD se va ocupa de toate formalitățile repatriere și vă va oferi sprijin în obținerea ajutorului de deces, pentru a vă ușura povara în aceste momente dificile. Nu ezitați să ne contactați, suntem aici pentru dumneavoastră la orice oră, 24/7!

0 Comments

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 7 =